Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TEDAŞ Elektrik Kesintisi ve Arıza Bildirimlerini e-Devlet Üzerinden Alıyor

Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. (TEDAŞ), vatandaşların elektrik kesintileri, arızalar ve

Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. (TEDAŞ), vatandaşların elektrik kesintileri, arızalar ve sokak aydınlatma sorunlarını artık e-Devlet üzerinden kolayca bildirebileceğini duyurdu.

İlk olarak 2019 yılında “Aydınlatma Mobil Takip Uygulaması” adıyla sadece sokak aydınlatma arızaları için kullanıma sunulan uygulama, 2023 yılında yapılan güncellemeyle kapsamını genişletti. Artık uygulama üzerinden elektrik kesintileri ve diğer genel arızalar da hızlı bir şekilde bildirilebiliyor.

TEDAŞ yetkilileri, bugüne kadar 700 binden fazla vatandaşın uygulamayı indirerek yaklaşık 2 milyon ihbarı çözüme kavuşturduğunu belirtti.

Uygulama, App Store, Google Play ve Huawei App Gallery üzerinden indirilebiliyor ve mobil cihazlarla uyumlu olarak hizmet veriyor.