Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İnönü Üniversitesi Mezuniyet Coşkusu: Malatya Pencere Haber Ekibi Diplomalarını Aldı!

Malatya İnönü Üniversitesinde eğitimlerini başarıyla tamamlayan binlerce öğrenci, düzenlenen görkemli törenle mezuniyet coşkusunu yaşadı. Kampüste renkli görüntülerin oluştuğu törende, Malatya Pencere Haber ailesi de büyük bir gurur ve heyecan yaşadı.

Malatya İnönü Üniversitesinde eğitimlerini başarıyla tamamlayan binlerce öğrenci, düzenlenen görkemli

Malatya Pencere Haber ekibinin başarılı isimleri Ali Uygar Koca, Rohat Kalaycı, Beritan Onuk ve Gizem Nur Bozoğlan, keplerini havaya fırlatarak mezuniyet sevincini iş arkadaşlarıyla paylaştı.

Parlak: “Esas Hayat Şimdi Başlıyor”

Mezuniyet töreninde genç çalışma arkadaşlarını yalnız bırakmayan Malatya Pencere Haber Yazı İşleri Müdürü Cem Parlak, öğrencilerin bu mutlu gününe eşlik etti. Törende duygularını dile getiren Parlak, genç meslektaşlarının gelecekte çok daha büyük başarılara imza atacağına olan inancını vurguladı.

Cem Parlak, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Pırlanta gibi, birbirinden değerli gençlerin yolları açık olsun. Eğitim hayatlarını başarıyla tamamladılar ancak esas hayat şimdi başlıyor. Mesleki hayatlarında da aynı azim ve başarıyı sürdüreceklerinden şüphem yok. Başarılı öğrencilerimizi canıgönülden tebrik ederiz.”

Kampüste Kep Atma Gururu

İnönü Üniversitesi kampüsünde gerçekleştirilen törende, aileler ve hocalar da öğrencilerin heyecanına ortak oldu. Diploma sevincini yaşayan Ali Uygar Koca, Rohat Kalaycı, Beritan Onuk ve Gizem Nur Bozoğlan, teorik eğitimlerini pratikle taçlandırdıkları Malatya Pencere Haber bünyesinde, medya sektörüne dinamizm katmaya devam edeceklerini belirtti.

Biz de Malatya Pencere Haber ailesi olarak, mezun olan tüm gençleri kutlar; meslek hayatlarında başarılar dileriz.