Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Er Öğrencilerle Buluştu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, bölgenin en büyük kütüphanesi olma özelliğini taşıyan Şehir Kütüphanesi’nde öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilere ekmek arası kavurma ikram eden Başkan Er, kütüphanede her ayrıntının düşünüldüğünü ve yeni düzenlemelerin devam edeceğini söyledi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, bölgenin en büyük kütüphanesi

Başkan Er Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Büyükşehir Belediyesi binası içerisinde hizmet veren ve 815 kişi kapasitesine sahip Şehir Kütüphanesi’ni ziyaret ederek öğrencilerle buluştu.

Ders çalışmak için kütüphaneyi kullanan gençlerle sohbet eden Başkan Er, öğrencilerin talep ve önerilerini dinledi. Ziyaret kapsamında öğrencilere ekmek arası kavurma ikramında bulunan Er, kütüphanenin daha iyi hizmet verebilmesi için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

“Kütüphanemizde Her Ayrıntıyı Düşündük”

Şehir Kütüphanesi’nin modern ve güvenli bir yapıya sahip olduğunu ifade eden Başkan Sami Er, öğrencilere en iyi çalışma ortamını sunmayı hedeflediklerini söyledi.

Er, “Yeni nesil akıllı bir kütüphane oluşturduk. Yazılım altyapısını çok önemsedik ve buna göre planladık. Burası güvenli bir alan olarak tasarlandı. Kütüphanemizde her ayrıntıyı düşündük. Öğrencilerimizin rahat ve verimli bir şekilde ders çalışabilmesi için gerekli tüm düzenlemeleri yapıyoruz” dedi.

Yeni Mescit ve Abdesthane Yapılacak

Öğrencilerden gelen talepleri dikkate aldıklarını belirten Başkan Er, kütüphaneye yeni bir mescit ve abdesthane kazandıracaklarını açıkladı.

Gençlerin ihtiyaçlarına göre kütüphaneyi sürekli geliştirdiklerini ifade eden Er, öğrencilerin daha konforlu bir ortamda eğitimlerine devam edebilmeleri için çalışmaların süreceğini kaydetti.

“Malatya’ya Onlarca Kütüphane Kazandırıyoruz”

Şehir genelinde eğitim yatırımlarına önem verdiklerini vurgulayan Başkan Er, Malatya’nın farklı noktalarında yeni kütüphaneler açacaklarını söyledi.

Er, “Bunun yanında Malatya’ya onlarca kütüphane yapıyoruz. Herkes rahatlıkla bu kütüphanelere ulaşabilecek. Gençlerimizin eğitim hayatına katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Öğrencilere Başarı Tavsiyesi

Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Başkan Er, başarıya ulaşmanın yolunun azim ve çalışmaktan geçtiğini belirtti.

Er, “Allah emeklerimizi boşa vermesin. Azmettiğiniz zaman başarı da gelir. Çalışmadan hiçbir şey olmuyor. Azmeder ve düzenli çalışırsanız başarılı olursunuz” dedi.

Öğrencilerden Teşekkür

Şehir Kütüphanesi’nden duydukları memnuniyeti dile getiren öğrenciler ise hem sunulan hizmetler hem de ücretsiz ikramlar nedeniyle Başkan Sami Er’e teşekkür etti.

Öğrenciler, “Her şey çok güzel ve mükemmel. Elinize sağlık, çok güzel ve muazzam bir kütüphane olmuş” diyerek memnuniyetlerini ifade etti.