Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bıçaklayıp Havaya Ateş Açtı: Malatya’da Korku Dolu Gece!

Malatya’da MAŞTİ yakınındaki akaryakıt istasyonunda yaşanan olayda, drift uyarısıyla başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Ö.F.K. isimli şüpheli, iki ayrı kişiyi bıçakla yaralayıp, havaya tabancayla ateş açtıktan sonra kayıplara karıştı. Polis, şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı arama başlattı.

Malatya’da MAŞTİ yakınındaki akaryakıt istasyonunda yaşanan olayda, drift uyarısıyla başlayan

Malatya’da Gece Yarısı Bıçaklı ve Silahlı Kavga: Şüpheli Polisi Alarma Geçirdi

Malatya’da gece yarısı akaryakıt istasyonunda yaşanan olay, kenti alarma geçirdi. İddiaya göre, MAŞTİ yanında bulunan bir akaryakıt istasyonunda otomobiliyle drift yapan Ö.F.K., kurabiye dükkânı çalışanları tarafından uyarıldı. Bu uyarı kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü.

İki Çalışanı Bıçakladı, Havaya Ateş Açtı

Tartışmanın büyümesi üzerine şüpheli Ö.F.K., çalışanlardan M.İ.Y.’yi bıçakla yaralayarak olay yerinden kaçtı. Sağlık ekipleri yaralıyı hastaneye kaldırırken, polis Malatya genelinde geniş çaplı arama başlattı.

Ancak şüpheli Ö.F.K., polis araması devam ederken kısa süre sonra yeniden olay yerine döndü. Bu kez yanında getirdiği tabanca ile havaya ateş açan Ö.F.K., daha önce tartıştığı bir diğer çalışan olan M.Y.’yi de darbedip bıçakladıktan sonra tekrar kaçarak izini kaybettirdi. Yaralı M.Y. de hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde bir adet boş kovan bulundu.

Polis Şüpheliyi Yakalamak İçin Harekete Geçti

Malatya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, iki kişiyi yaralayan ve silahla ateş açan şüpheli Ö.F.K.’yı yakalamak için kapsamlı soruşturmayı sürdürüyor. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Bir diğer olay da ise Aynı dakikalarda Şehit Fevzi Mahallesi’nde de bıçakla yaralanan bir kişinin hastaneye kaldırıldığı bilgisi, polis incelemesinin ardından netleşecektir.