Malatya’da Gece Yarısı Bıçaklı ve Silahlı Kavga: Şüpheli Polisi Alarma Geçirdi
Malatya’da gece yarısı akaryakıt istasyonunda yaşanan olay, kenti alarma geçirdi. İddiaya göre, MAŞTİ yanında bulunan bir akaryakıt istasyonunda otomobiliyle drift yapan Ö.F.K., kurabiye dükkânı çalışanları tarafından uyarıldı. Bu uyarı kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü.
İki Çalışanı Bıçakladı, Havaya Ateş Açtı
Tartışmanın büyümesi üzerine şüpheli Ö.F.K., çalışanlardan M.İ.Y.’yi bıçakla yaralayarak olay yerinden kaçtı. Sağlık ekipleri yaralıyı hastaneye kaldırırken, polis Malatya genelinde geniş çaplı arama başlattı.
Ancak şüpheli Ö.F.K., polis araması devam ederken kısa süre sonra yeniden olay yerine döndü. Bu kez yanında getirdiği tabanca ile havaya ateş açan Ö.F.K., daha önce tartıştığı bir diğer çalışan olan M.Y.’yi de darbedip bıçakladıktan sonra tekrar kaçarak izini kaybettirdi. Yaralı M.Y. de hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde bir adet boş kovan bulundu.
Polis Şüpheliyi Yakalamak İçin Harekete Geçti
Malatya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, iki kişiyi yaralayan ve silahla ateş açan şüpheli Ö.F.K.’yı yakalamak için kapsamlı soruşturmayı sürdürüyor. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Bir diğer olay da ise Aynı dakikalarda Şehit Fevzi Mahallesi’nde de bıçakla yaralanan bir kişinin hastaneye kaldırıldığı bilgisi, polis incelemesinin ardından netleşecektir.
