Malatyalı hemşehrimiz Cebrail Mungan, Ankara siyasetinde önemli bir sorumluluk üstlendi. Ana Yol Partisi Genel Başkanı Ali Karakurt’un onayıyla gerçekleşen atama sonucunda Mungan, partinin medya ve halkla ilişkiler stratejilerini yönetecek en üst düzey isimlerden biri oldu.
Hemşehrimiz Mungan’a Tam Yetki
03.04.2026 tarihli resmi atama belgesiyle duyurulan görevlendirmede, Cebrail Mungan’a geniş yetkiler verildi. Mungan; Medya Tanıtım ve Halkla İlişkiler birimi altında yönetim kurullarını oluşturma, atamaları gerçekleştirme ve bu listeleri ilgili devlet kademeleri ile kurumlara sunma konusunda tam yetkili kılındı.
Malatya’yı Gururlandıran Atama
Malatya’nın yetiştirdiği değerlerin ulusal siyaset mekanizmalarında aktif rol alması hemşehrileri arasında sevinçle karşılandı. Medya ve iletişim konusundaki tecrübelerini artık Ana Yol Partisi çatısı altında Türkiye geneline yayacak olan Mungan’ın, kısa sürede yönetim kadrolarını oluşturarak çalışmalarına başlaması bekleniyor.
Atama Belgesinin Detayları
Genel Başkan Ali Karakurt imzalı belgede, Mungan’ın yetki alanı şu sözlerle ifade edildi:
“Medya Tanıtım ve Halkla İlişkiler Genel Başkan Yardımcısı olarak, yönetim kurullarını hazırlayıp atamaya ilgili kurumlara listeleri ve eklerini sunmakla yetkili kılındınız.”
Yeni görevinin hemşehrimiz Cebrail Mungan’a ve memleketi Malatya’ya hayırlı olmasını dileriz.

