Malatya Hekimhan’da Korkutan Kaza: Pikap Şarampole Savruldu, 2 Kişi Hastanelik Oldu
Malatya’nın Hekimhan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, yağışın etkisiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, aracıyla birlikte şarampole yuvarlandı. Kazada araçta bulunan iki kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
Kaza, Hekimhan’a bağlı Çulhalı Köprüsü mevkiinde yaşandı. Güvenç istikametinden Hekimhan yönüne doğru seyreden A.T.A. yönetimindeki 44 LR 245 plakalı pikap, zeminin yağış nedeniyle kayganlaşması sonucu kontrolden çıktı. Savrulan araç, yol kenarındaki şarampole düşerek durabildi.
Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine hızla sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada hafif şekilde yaralanan sürücü A.T.A. ve araçta yolcu olarak bulunan A.H.K., ilk müdahaleleri yapılmak üzere Hekimhan Devlet Hastanesi‘ne götürüldü.
Burada yapılan tedavilerinin ardından, her iki yaralının da ileri tetkik ve tedavileri için Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildiği öğrenildi. Kazayla ilgili detaylı inceleme başlatıldı.
