Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gaziantep’te Gençlere İyilik Projesi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen “Gaziantep Entelektüel Ligi” projesi kapsamında Ramazan ayı etkinlikleri ile hayata geçirilen “İyilik Projesi” iki aşamada tamamlandı. Gençlerin iyilik bilincini güçlendirmeyi ve toplumsal iletişimlerini artırmayı hedefleyen proje, seminer ve esnaf ziyaretlerini içeriyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen “Gaziantep Entelektüel Ligi” projesi kapsamında

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen “Gaziantep Entelektüel Ligi” projesinin ilk etkinliği olan “İyilik Projesi” iki aşamada başarıyla tamamlandı. Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında hayata geçirilen proje, gençlerde iyilik bilincini güçlendirmeyi, toplumsal iletişimi ve özgüveni artırmayı ve yerel esnafla olumlu etkileşimi geliştirmeyi hedefledi.

İlk aşamada Yazar Yavuz Yiğit’in katılımıyla Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Onat Kutlar Sahnesi’nde “Gençleri Harekete Geçirme Semineri” düzenlendi. Seminerde iyiliğin toplumsal hayattaki önemi ve geleceğe etkisi gençlerle paylaşıldı.

İkinci aşamada 30 öğrenciden oluşan grup, 25 Aralık Kahramanlık Panoraması ve Müzesi’nde selamlama ve iyilik temalı pankartlar hazırladı. Etkinliğe Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de katıldı. Başkan Şahin, “İyi insanların bire bir selam verdiği, yardımcı olduğu bir toplum oluşturmamız lazım. İyiliği çoğaltmalı, neşeyi bütün şehre yaymalıyız” dedi.

Program kapsamında öğrenciler, hazırladıkları pankartlarla Kalealtı esnafını ziyaret ederek “Hayırlı Ramazanlar” ve “Hayırlı işler” dileklerinde bulundu. Gözetmenler eşliğinde yürütülen etkinlikte, en çok olumlu iletişim kuran öğrenciler sembolik ödüllerle takdir edildi.

                                                                                       Gaziantep Entelektüel Ligi ile gençlere iyilik bilinci kazandırıldı

                                                                                      Seminer ve esnaf ziyaretleri ile toplumsal iletişim güçlendirildi

                                                                                       Başkan Fatma Şahin’den gençlere mesaj: İyiliği çoğaltın