Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Geçit: Yeşilyurt’un Her Köşesini İhya ve İmar Etmeye Devam Ediyoruz

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Görgü Mahallesi’nde devam eden kilit taşı, kaldırım, mezarlık ve yol çalışmalarını inceledi. Başkan Geçit, merkez ve kırsal ayrımı yapmadan ilçenin her mahallesine yatırım yapmayı sürdürdüklerini söyledi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Görgü Mahallesi'nde devam

Başkan Geçit Görgü Mahallesi’ndeki çalışmaları yerinde inceledi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Görgü (Cafana) Mahallesi’nde devam eden kilit taşı döşeme, kaldırım yenileme, mezarlık sundurma yapımı ve yeni yol açma çalışmalarını yerinde inceleyerek yürütülen hizmetler hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde sürdürülen yol, kaldırım, asfalt, kilit taşı ve çevre düzenleme çalışmaları belirlenen program doğrultusunda devam ederken, Görgü Mahallesi’nde planlanan yatırımlar da etap etap hayata geçiriliyor.

Muhtar Yıldız: Mahallemiz daha modern hale geliyor

İnceleme programına katılan Görgü Mahalle Muhtarı Ayhan Yıldız, mahallede uzun süredir ihtiyaç duyulan kaldırım düzenlemesinin kısa sürede programa alınmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Yıldız, mahalle girişinde daha önce kaldırım bulunmadığını belirterek, taleplerinin Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit tarafından karşılıksız bırakılmadığını ifade etti. Yapılan yatırımlarla mahallenin daha modern ve güvenli bir görünüme kavuştuğunu söyleyen Yıldız, belediye ekiplerine teşekkür etti.

“Merkez ve kırsal ayrımı yapmadan hizmet üretiyoruz”

Mahalle sakinleriyle de bir araya gelen Başkan Geçit, vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek tüm hizmetlerin planlı bir program çerçevesinde sürdürüldüğünü ifade etti.

Göreve geldikleri günden bu yana ortak akıl ve vatandaş odaklı belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini belirten Geçit, Yeşilyurt’un merkezinden kırsal mahallelerine kadar her noktaya eşit hizmet götürmeye devam ettiklerini söyledi.

3 bin 400 metrekare kilit taşı döşeniyor

Görgü Mahallesi’nde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Geçit, toplam 3 bin 400 metrekarelik kilit taşı döşeme çalışmalarının tamamlanma aşamasına geldiğini belirtti.

Geçit, mezarlık alanında sundurma yapımı ve kilit taşı yenileme çalışmalarının sürdüğünü, ayrıca bölgede sathi kaplama çalışmalarının da devam ettiğini ifade ederek şunları söyledi:

“Amacımız vatandaşlarımızın günlük yaşamını kolaylaştıracak, ulaşım konforunu artıracak ve mahallelerimizin daha modern bir görünüme kavuşmasını sağlayacak hizmetleri en kısa sürede tamamlamaktır.”

“Yeşilyurt’un her bölgesi aynı hizmet kalitesine kavuşacak”

Yeşilyurt Belediyesi’nin hizmet anlayışında merkez ve kırsal ayrımının bulunmadığını vurgulayan Başkan Geçit, tüm mahallelerin eşit hizmet alması için çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirtti.

Geçit, “Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artıracak yatırımları planlı şekilde sürdürüyoruz. Sahada büyük özveriyle çalışan belediye başkan yardımcılarımıza, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimize ve tüm mesai arkadaşlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.