Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yunus Şevik, Hollywood Uluslararası Film Festivalini Kurdu

Türkiye’nin başarılı yönetmeni Yunus Şevik, Kulyas 2 ile elde ettiği başarı sonrası Amerika’da Hollywood International Film Festivalini kurdu. Şevik, uluslararası platformda Türk sinemasının adını duyurmayı hedefliyor.

Türkiye’nin başarılı yönetmeni Yunus Şevik, Kulyas 2 ile elde ettiği

Sinema dünyasının başarılı yönetmeni Yunus Şevik, son filmi Kulyas 2 ile hem gişe başarısı elde etti hem de katıldığı uluslararası festivallerden ödüllerle döndü. Türkiye’de başlayan ve Amerika’da tamamlanan film sonrası, Kulyas 3 için hazırlıklara başladığını duyuran Şevik, yeni filmin Amerika’da başlayıp Türkiye’de tamamlanacağını açıkladı.

Yunus Şevik, Amerika’da film ortaklıkları için görüşmelerini sürdürürken, Kulyas 2 başarısının ardından birçok yatırımcının yeni projede yer almak istediğini belirtti. Şevik, son dönemin en yüksek bütçeli ve zihinleri zorlayacak bir korku filmi hazırlığında olduğunu söyledi.

2024 Ağustos’ta Amerika’da Dras Film Universal Inc.’i kuran Şevik, uluslararası çalışmalara başlayarak 2025’te Mısır ile iş birliği yaptı ve birçok ülkeye film ihraç etmeye başladı. 2025 sonunda ise Hollywood International Film Festivalini kurarak Türkiye’den Asya ve Ortadoğu’ya kadar uzanan uluslararası bir platform oluşturdu.

Türkiye’deki başarılarıyla adını uluslararası arenaya taşıyan Yunus Şevik, Hollywood’da da Türk sinemasının imzasını bırakmayı hedefliyor.