Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tunceli’de Kuryelik Yapan Üniversite Öğrencisi Kazada Hayatını Kaybetti

Tunceli’de motosikletiyle kaza yapan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Muhammed Emin Dikici, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Genç öğrencinin cenazesi, memleketi Malatya’da toprağa verildi.

Tunceli'de motosikletiyle kaza yapan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Muhammed Emin

Motosiklet Kontrolden Çıktı

Olay, Tunceli Mameki Köprüsü mevkisinde meydana geldi. Munzur Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölümü 2. sınıf öğrencisi olan Muhammed Emin Dikici’nin kullandığı motosiklet, henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak bariyere ve kaldırıma çarptı.

Hastanede Yaşam Mücadelesini Kaybetti

Kazanın ardından yaklaşık bir saat sonra fark edilen genç, olay yerine gelen sağlık ekiplerince ağır yaralı olarak Tunceli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Dikici, doktorların tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetti.

Okul Harçlığı İçin Kuryelik Yapıyordu

Genç öğrencinin, eğitim masraflarını karşılamak amacıyla boş zamanlarında bir restoranda kurye olarak çalıştığı öğrenildi.

Memleketi Malatya’da Son Yolculuğuna Uğurlandı

Otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından Muhammed Emin Dikici’nin cenazesi memleketi Malatya’ya getirildi. Battalgazi ilçesindeki Alibaba Mezarlığı’nda öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazına, Dikici’nin ailesi, yakınları ve arkadaşları katıldı. 21 yaşındaki genç, gözyaşları arasında toprağa verildi.