Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Piyanist Çift Aşklarını AKM Sahnesine Taşıyor: “Romantik Gece” Geliyor!

Genç kuşağın yetenekli piyanistleri Bogatay Köprülü ve Birce Polat, romantik aşklarını müzikle birleştirerek bu sezon “Romantik Gece” konseptiyle sahnedeler. Çift, 12 Kasım’da İstanbul’da Gülsin Onay ile, 29 Kasım’da Ankara’da ve ilk kez 7 Mart 2026’da Atatürk Kültür Merkezi (AKM)’nde müzikseverlerle buluşacak.

Genç kuşağın yetenekli piyanistleri Bogatay Köprülü ve Birce Polat, romantik

Y kuşağının önde gelen piyanistleri Bogatay Köprülü ve Birce Polat, aşklarını notalara döktü! Türkiye Haber Portalı ve Dik Gazete’den Eylül Aşkın’ın haberine göre, sanatçı çift bu sezon “Romantik Gece” konseptiyle dinleyicilerin karşısına çıkıyor.

Romantik dönem repertuarını icra eden Köprülü ve Polat, şimdiye dek Süreyya Operası gibi prestijli sahnelerde alkış topladı.

Çiftin yakın tarihli konser takvimi ise şöyle:

  • 12 Kasım: İstanbul Avusturya Konsolosluğu (Gülsin Onay ile birlikte)
  • 29 Kasım: Ankara Emre Şen Akademi
  • 7 Mart 2026: Atatürk Kültür Merkezi (AKM)

Bogatay Köprülü ve Birce Polat çifti, özellikle AKM sahnesindeki ilk performansları için büyük heyecan yaşıyor. Birce Polat, Eylül Aşkın’a yaptığı açıklamada, “Herkese romantik piyano besteleriyle dolu, sihirli anlar yaşatmak için sabırsızlanıyoruz,” sözleriyle duygularını dile getirdi. Bu özel gecede sanatseverler, piyano müziği eşliğinde unutulmaz bir deneyim yaşayacak.

Haber: Selçuk AKA