Osman Hulusi Ateş İmam Hatip Ortaokulu Başarıya İmza Attı
Darende Osman Hulusi Ateş İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Alper Mert Polat ve takımı, yaklaşık 100 sporcunun katıldığı Geleneksel Türk Okçuluğu Malatya elemelerinde büyük bir başarıya imza atarak Malatya 1.si olmuştur. Bu başarı, okulun ve öğrencilerin özverili çalışmasının bir sonucudur ve büyük bir gurur kaynağıdır.
Müdür Yardımcısı’ndan Tebrik Mesajı
Okulun Müdür Yardımcısı Nejmettin Yıldırım, bu önemli başarıdan dolayı mutluluğunu ve gururunu dile getirmiştir. Çocuklarıyla gurur duyduklarını belirten Yıldırım, “Çocuklarımızı canı gönülden tebrik ediyoruz,” demiştir. Bu başarıda emeği geçen herkesin katkılarının önemine vurgu yaparak, Darende Gençlik Spor Müdürlüğü ekibine de teşekkürlerini iletmiştir.
Bu tür başarılar, öğrencilerin hem akademik hem de sportif alanlarda kendilerini geliştirmeleri için önemli bir motivasyon kaynağı olmaktadır. Ayrıca, geleneksel Türk okçuluğunun yaşatılması ve genç nesillere aktarılması açısından da büyük bir önem taşımaktadır. Alper Mert Polat ve takım arkadaşlarını gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

