Malatya Voleybol İl Temsilcisi ve A klasman hakemi Furkan Salduz, önemli bir organizasyonda daha görev alarak kenti gururlandırdı. Türkiye Voleybol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan görevlendirme kapsamında Salduz, Sultanlar Ligi’ne yükselme müsabakalarının final etabında görev yapacak.
26-28 Mart 2026 tarihleri arasında Alanya’da düzenlenecek olan kritik karşılaşmalarda düdük çalacak olan Salduz, hem hakemlik kariyeri hem de idari kimliğiyle Malatya’yı temsil edecek. Türkiye’nin en üst düzey voleybol ligi olan Sultanlar Ligi’ne yükselecek takımların belirleneceği organizasyon, voleybol camiası açısından büyük önem taşıyor.
Malatya’nın Süper Lig seviyesinde görev yapan tek hakemi olma özelliğini taşıyan Salduz’un bu prestijli organizasyonda yer alması, kentteki spor camiası tarafından memnuniyetle karşılandı.
MALATYA VOLEYBOLUNA KATKI SAĞLIYOR
Uzun yıllardır Malatya voleybolunun gelişimi için sahada ve yönetim kademesinde aktif rol üstlenen Furkan Salduz’un, altyapıdan organizasyon süreçlerine kadar birçok alanda önemli katkılar sunduğu ifade edildi.
Aynı zamanda Voleybol İl Temsilciliği görevini sürdüren Salduz’un, genç sporcuların keşfedilmesi ve voleybol branşının yaygınlaştırılmasına yönelik çalışmalarıyla dikkat çektiği vurgulandı.
