Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Malatyalı Güreşçi Emir Özen, Balkan Şampiyonası’nda Türkiye’yi Temsil Edecek

Malatya’nın gururu Hüseyin Emir Özen, Romanya’nın Cluj Napoca kentinde 9-11 Ekim’de düzenlenecek Uluslararası Greko-Romen Güreş Balkan Şampiyonası’nda 72 kiloda mindere çıkacak. Levent Kanyonu Spor Kulübü sporcusu Özen, uluslararası arenada madalya hedefliyor.

Malatya'nın gururu Hüseyin Emir Özen, Romanya'nın Cluj Napoca kentinde 9-11

Malatyalı güreşçi Hüseyin Emir Özen, uluslararası bir başarı için Romanya’ya gidiyor.

Levent Kanyonu Spor Kulübü’nün başarılı sporcusu Hüseyin Emir Özen, 9-11 Ekim 2025 tarihlerinde Romanya’nın Cluj Napoca kentinde gerçekleşecek olan Uluslararası Greko-Romen Güreş Balkan Şampiyonası‘nda 72 kiloda Türkiye’yi temsil etme onurunu yaşayacak. Ulusal düzeyde elde ettiği önemli derecelerin ardından, Özen bu kez uluslararası arenada ay-yıldızlı forma için madalya mücadelesi verecek.

Levent Kanyonu Spor Kulübü Başkanı İlker Çarkçı, sporcularının bu önemli müsabakada yer almasından büyük gurur duyduklarını dile getirerek, “Sporcumuzun uluslararası müsabakada yer alacak olması bizler için büyük bir gurur. Türk güreşinin güçlü geleneğini en iyi şekilde temsil edeceğine yürekten inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Dünyanın farklı ülkelerinden sporcuların katılacağı şampiyonada, Hüseyin Emir Özen hedefinin hem kulübünü hem de ülkesini en iyi şekilde temsil etmek olduğunu belirtti. Malatyalı sporcunun Balkan Şampiyonası’ndaki performansı merakla bekleniyor.