Malatya-Sivas Karayolu Kendirli mevkiinde meydana gelen kazada faciadan dönüldü.
Malatya-Sivas karayolunda gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan yolcu otobüsü akaryakıt istasyonunun oto yıkama bölümüne girdi. Kazada 8 kişi yaralandı.
Olay, saat 02.45 sıralarında Kendirli mevkiinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, Zonguldak’tan Batman’a seyir halinde olan Tokat Yıldızı firmasına ait 60 AY 808 plakalı Mercedes marka yolcu otobüsü, sürücüsü S.D.’nin (52) direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki bir akaryakıt istasyonunun oto yıkama alanına girdi.
Otobüste 26 yolcu ve 3 mürettebat bulunduğu öğrenilirken, kazada 8 kişi yaralandı. Kazanın ardından olay yerine jandarma, sağlık ve UMKE ekipleri sevk edildi. Yaralılara olay yerinde ilk müdahale yapılırken, daha sonra çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındılar.
Yetkililer kazayla ilgili inceleme başlatırken, yolcu otobüsünde maddi hasar meydana geldi. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.
