Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Malatya’da Peş Peşe Olaylar: Silahlı Saldırı ve Bıçaklı Kavga!

Yeşilyurt ilçesi Seyran Mahallesi’nde sabaha karşı bir araç içinde çıkan tartışma kanlı bitti. Sürücü koltuğundaki Y.P., arkadaşı olduğu iddia edilen A.T.’nin silahından çıkan kurşunlarla bacağından yaralandı. Öte yandan, Koyunoğlu Mahallesi’nde gece yarısı yaşanan başka bir olayda ise 17 yaşındaki İ.Ç. darp edilip bıçaklanarak ağır yaralandı. Polis, her iki olayla ilgili kaçan şüphelileri yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Yeşilyurt ilçesi Seyran Mahallesi'nde sabaha karşı bir araç içinde çıkan

Seyran Mahallesi’nde Silahlı Saldırı: Araç İçi Tartışma Kanlı Bitti

Yeşilyurt ilçesine bağlı Seyran Mahallesi Cemil Meriç Sokak üzerinde, sabaha karşı saatlerde hareketli anlar yaşandı. İddiaya göre, aynı otomobilde bulunan 4 kişi arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine, aracın arkasında bulunan şüpheli A.T., sürücü koltuğunda oturan Y.P.’ye ateş açtı. Bacağına isabet eden iki mermiyle yaralanan Y.P., olay yerine sevk edilen ambulansla yapılan ilk müdahalesinin ardından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Olay yeri inceleme ekipleri, sokak üzerinde detaylı bir delil çalışması yaparken, çevrede 2 adet boş kovan tespit edildi. Polis, yaralı Y.P.’nin ifadesi doğrultusunda kaçan şüpheliler A.T. ve yanındaki S. G.’nin yakalanması için çalışmalarını yoğunlaştırdı.

 Gece Yarısı Dehşeti: 17 Yaşındaki Genç Darp ve Bıçaklama Mağduru

Seyran Mahallesi’ndeki olaydan kısa süre önce, Koyunoğlu Mahallesi’nde de benzer bir şiddet olayı yaşandı. Gece yarısı gelen darp ihbarı üzerine bölgeye giden polis ekipleri, 6-7 kişilik bir grubun saldırısına uğradığı belirlenen 17 yaşındaki İ.Ç.’yi yerde yaralı halde buldu.

Sağlık ekiplerinin müdahalesi sonucu, İ.Ç.’nin sadece darp edilmediği, aynı zamanda bıçaklandığı da ortaya çıktı. Ağır yaralanan genç, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, olayın ardından araçla kaçan şüphelilerin kimlik tespiti ve yakalanması için soruşturma başlattı.