Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Malatya’da “Orman Benim” Kampanyası

Malatya’da “Orman Benim” kampanyası kapsamında orman temizliği etkinliği düzenlendi. Vali Seddar Yavuz ve protokol doğa için farkındalık mesajı verdi.

Malatya’da “Orman Benim” kampanyası kapsamında orman temizliği etkinliği düzenlendi. Vali

Malatya’da Ormanlar İçin Temizlik Etkinliği

Malatya’da orman yangınlarına karşı farkındalık oluşturmak amacıyla “Orman Benim” kampanyası kapsamında temizlik etkinliği gerçekleştirildi.

Etkinlik, Seddar Yavuz, il protokolü, öğrenciler ve vatandaşların katılımıyla düzenlendi.

81 İlde Eş Zamanlı Kampanya

Orman Benim Kampanyası, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı talimatıyla 81 ilde eş zamanlı olarak hayata geçirildi.

Kampanya kapsamında ormanlık alanlarda temizlik çalışmaları yapılarak yangın riskine dikkat çekildi.

Vali Yavuz’dan Doğa Mesajı

Etkinlikte konuşan Seddar Yavuz, ormanların gelecek nesillere bırakılacak en önemli miras olduğunu vurguladı.

Yavuz, “Doğamızı korumak geleceğimizi korumaktır. Bir kıvılcım sadece ormanı değil, geleceğimizi de yakabilir” ifadelerini kullandı.

Çocuklar ve Vatandaşlardan Destek

Etkinlikte öğrenciler ve vatandaşlar, ormanlık alanlarda çevre temizliği yaparak yangınlara karşı duyarlılık mesajı verdi. Katılımcılar, doğanın korunmasının toplumsal bir sorumluluk olduğuna dikkat çekti.

Malatya’da düzenlenen “Orman Benim” kampanyası etkinliği, orman yangınlarına karşı farkındalığı artırmayı ve çevre bilincini güçlendirmeyi amaçladı.