Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Malatya’da Kritik Kışla ve İnönü Caddeleri’nde Asfalt Kapatması!

Malatya’da asfalt çalışmaları nedeniyle Atatürk (Kışla) ve İnönü Caddesi’nin bir bölümü 24-26 Kasım tarihleri arasında iki yönlü olarak kapalı olacak.

Malatya'da asfalt çalışmaları nedeniyle Atatürk (Kışla) ve İnönü Caddesi'nin bir

Atatürk (Kışla) ve İnönü Caddeleri 2 Gün Boyunca Kapalı

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin devam eden asfalt çalışmaları kapsamında, şehrin en işlek arterlerinden Atatürk (Kışla) Caddesi ile İnönü Caddesi‘nin bir bölümü geçici olarak araç trafiğine kapatılıyor. Sürücüler, mağdur olmamak için alternatif güzergahları kullanmalı.

Detaylar ve Alternatif Güzergahlar:

Malatya’da trafik yoğunluğunu direkt etkileyecek olan bu uygulama, 24 Kasım Pazartesi günü saat 21.00’den itibaren başlayacak ve 26 Kasım Çarşamba günü sabah 06.00’ya kadar sürecek.

Kapatılacak Güzergâh:

  • Saat Kulesi Kavşağı‘ndan başlayıp,

  • İnönü Caddesi Kız Meslek Lisesi (Emeksiz Kavşağı) istikametine kadar olan kısım, iki yönlü olarak trafiğe kapalı olacak.

Yetkililer, sürücülerin bu iki günlük süre zarfında trafik işaret ve levhalarına uymalarını ve yaşanabilecek yoğunlukları önlemek adına belirtilen güzergâha girmeyerek alternatif yolları tercih etmelerini önemle vurguladı. Çalışmaların planlanan sürede bitirilmesi hedefleniyor.