Bostanbaşı’nda Hırsızlık Girişimi Kanlı Bitti: İnşaat İşçisi Yaralandı
Malatya’nın Bostanbaşı Mahallesi’nde, Barguzu Caddesi üzerindeki bir sitede dehşet anları yaşandı. Orta hasarlı olduğu için kullanılmayan bir binadan hırsızlık yapmak isteyen iki şüpheli, kendilerini fark eden tadilat işçisi Abdurrahman Yıldız ile karşılaştı.
Hırsızlık zanlıları, fark edilmeleri üzerine panikleyerek işçi Yıldız’a silahla ateş açtı. Açılan ateş sonucu Yıldız, çenesinden isabet alarak yaralandı. Şüpheliler ise olay yerinden hızla kaçtı.
Yaralı İşçi Hastaneye Kaldırıldı
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine kısa sürede polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan yaralı işçi Abdurrahman Yıldız, ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Polis ekipleri, olay yerinde detaylı inceleme yaparken, kaçan iki şüphelinin kimliklerinin belirlenmesi ve yakalanması için geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Olayla ilgili çalışmalar sürüyor.
