Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Malatya’da Başkanlardan Ramazan Bayramı Mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın ve Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladıkları mesajlarda birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma vurgusu yaptı. Başkanlar, bayramın huzur, sağlık ve barış getirmesi temennisinde bulundu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Battalgazi Belediye Başkanı Bayram

Malatya’da Başkanlardan Ortak Bayram Mesajı

Malatya’da görev yapan belediye başkanları, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladıkları mesajlarda toplumsal birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu yaptı. Başkanlar, bayramların kırgınlıkların sona erdiği, gönüllerin birleştiği özel zamanlar olduğuna dikkat çekti.

Başkan Er: “Bayramlar Gönüllerin Yakınlaştığı Zamanlardır”

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Ramazan ayının ardından bayrama ulaşmanın huzurunu yaşadıklarını belirterek, bayramların sevgi, paylaşma ve kardeşlik duygularını güçlendirdiğini ifade etti.

Başkan Er, mesajında bayramın ülkeye, millete ve İslam âlemine huzur, sağlık ve barış getirmesi temennisinde bulunurken, bayram yolculuğuna çıkacak vatandaşlara da trafik kurallarına uyma çağrısı yaptı.

Başkan Taşkın: “Dayanışma ve Kardeşlik Pekişiyor”

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın ise bayramların toplumsal hayatın en önemli değerlerinden biri olduğuna vurgu yaptı.

Taşkın, mesajında bayramların kırgınlıkların geride bırakıldığı, gönül bağlarının güçlendiği özel günler olduğunu belirterek, vatandaşların büyüklerini ziyaret etmeleri ve ihtiyaç sahiplerini gözetmeleri gerektiğini ifade etti. Ayrıca Battalgazi’de bayramın huzur ve güven içinde geçmesi için tüm hazırlıkların tamamlandığını açıkladı.

 

Başkan Geçit: “Bayramlar Birlik ve Beraberliği Güçlendirir”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit de yayımladığı mesajda bayramların sevgi, kardeşlik ve hoşgörünün en yoğun yaşandığı dönemler olduğunu belirtti.

Geçit, Ramazan ayı boyunca sosyal yardımlar, denetimler ve çeşitli hizmetlerle vatandaşların yanında olduklarını ifade ederek, bayram süresince de tüm ekiplerin sahada olacağını söyledi.

Bayramda Ortak Temenni: Huzur ve Barış

Malatya’daki üç belediye başkanı da mesajlarında Ramazan Bayramı’nın başta Malatya olmak üzere tüm Türkiye’ye ve İslam dünyasına sağlık, huzur, mutluluk ve barış getirmesi temennisinde bulundu.

Başkanlar, bayramın ruhuna uygun şekilde dayanışma, yardımlaşma ve kardeşlik duygularının güçlendirilmesi çağrısı yaptı.