Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Malatya’da Akaryakıt İstasyonunda Silahlı Tartışma 2 Yaralı

[kanews-title title=”Malatya’da Bir Akaryakıt İstasyonunda Kardeşlerin Silahlı Kavgası 2 Kardeş

[kanews-title title=”Malatya’da Bir Akaryakıt İstasyonunda Kardeşlerin Silahlı Kavgası 2 Kardeş Yaralandı” tag=”h1″]

Malatya’da bir akaryakıt istasyonunda yaşanan silahlı tartışma sonucu iki kız kardeş yaralandı. Olay, Malatya-Ankara karayolu üzerindeki Bostanbaşı kavşağında bulunan bir akaryakıt istasyonunda, saat 22.45 civarında meydana geldi.

İddialara göre, akaryakıt istasyonunun oto yıkama bölümüne araçla gelen zanlı A.G. ile kardeş oldukları belirtilen A.G. ve E.G. arasında bir tartışma çıktı. Tartışmanın ardından, A.G. tabancasıyla iki kardeşe ateş açtı. Saldırı sonucunda, kurşunlar kardeşlerin bacaklarına isabet etti ve her iki kardeş yaralandı. Zanlı A.G. ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Tartışma ve silahlı saldırı ihbarı üzerine, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı A.G. ve E.G., Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan kardeşlerin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Polis ekipleri, olay yerinde incelemeler yaparak 3’ü dolu, 5’i boş olmak üzere toplamda 8 adet kovan buldu. Olayın zanlısı, suç aletiyle birlikte kısa süre içinde yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu üzücü olay, toplumda silahlı şiddetin engellenmesi ve güvenlik önlemlerinin artırılması konularında farkındalığın önemini bir kez daha gözler önüne seriyor. Yaralılara acil şifalar diliyoruz.