Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Malatya TSO’dan Vahap Munyar’a Şeref Üyeliği Beratı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası, 46 yıllık meslek hayatında ekonomi gazeteciliğine ve Malatya’nın tanıtımına katkıları dolayısıyla Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Munyar’a Şeref Üyeliği Beratı verdi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası, 46 yıllık meslek hayatında ekonomi

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO), her hizmet döneminde bir isme verdiği “Şeref Üyeliği Beratı”nı bu dönem Malatyalı gazeteci Vahap Munyar’a takdim etti. Berat programı, MTSO Meclis Salonu’nda meclis üyeleri ile esnaf ve üretici birliklerinin başkanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, yönetim kurulunun teklifi ve meclisin oy birliği kararıyla 46 yıllık meslek hayatında önemli çalışmalara imza atan Vahap Munyar’a şeref üyeliği verilmesinden memnuniyet duyduklarını belirtti.

Sadıkoğlu, Munyar’ın yalnızca ekonomi gazeteciliğindeki başarısıyla değil, Malatya’nın üretim gücünü, ticaretini ve girişimcilik potansiyelini ulusal ve uluslararası platformlarda görünür kılmasıyla da şehre değer kattığını ifade etti. Oda faaliyetlerinin kamuoyunda etkin şekilde yer almasına verdiği desteğin de önemine dikkat çekti.

46 Yıllık Meslek Hayatına Onur

Vahap Munyar, Malatya’da doğmuş olmayı en büyük şansı olarak gördüğünü belirterek, gazeteciliği memleket sevgisiyle birleştirdiğini söyledi. Yazılarının önemli bir bölümünün Malatya üzerine olduğunu kaydeden Munyar, Şeref Üyeliği Beratının kendisi için ayrı bir anlam taşıdığını dile getirdi.

Munyar, “Bu berat, Malatya’yı ve şehir ekonomisini daha fazla yazma sorumluluğunu da beraberinde getiriyor” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Başkan Sadıkoğlu tarafından Munyar’a “Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Şeref Üyesi Beratı” takdim edildi.

Önceki Dönemde Sezai Yılmaz’a Verilmişti

MTSO, önceki dönemde de başarılı karaciğer nakilleriyle Malatya’yı sağlık alanında uluslararası düzeyde temsil eden Sezai Yılmaz’a Şeref Üyeliği Beratı vermişti.

Yoğun katılımla gerçekleşen programa, Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin başta olmak üzere çok sayıda esnaf odası ve üretici birliği başkanı katıldı. Törende, Malatya’nın ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sunan isimlere destek mesajı verildi.