Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Malatya TOKİ İnşaatında Korkunç Kaza: Yüksekten Düşen İşçi Hayatını Kaybetti

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde yapımı devam eden TOKİ rezerv alan inşaatında sabah saatlerinde meydana gelen iş kazasında, 5. kattan düşen 34 yaşındaki Adem Biroğlu, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde yapımı devam eden TOKİ rezerv alan inşaatında

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Çavuşoğlu Mahallesi’ndeki TOKİ rezerv alan inşaatında yürek yakan bir iş kazası yaşandı. Sabah saatlerinde çalıştığı binanın 5. katından dengesini kaybederek aşağı düşen Adem Biroğlu (34), ağır yaralandı.

Olay yerine hızla sevk edilen 112 Acil Sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından yaralı işçiyi Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Ancak, genç işçi Adem Biroğlu, hastanede doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Aile Yakınları Sinir Krizi Geçirdi

Talihsiz işçinin vefat haberini alan aile yakınları hastane önünde sinir krizleri geçirdi. Adem Biroğlu’nun cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Emniyet güçleri, acı kazanın nedenlerini ve ihmal olup olmadığını araştırmak üzere olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Malatya TOKİ inşaatlarında yaşanan bu kaza, iş güvenliği tartışmalarını bir kez daha gündeme taşıd