Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Polis Memuru Günay Gülmez Vefat Etti

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görev yapan 52 yaşındaki polis memuru Günay Gülmez, göğüs ağrısı şikayetiyle kaldırıldığı hastanede geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Emniyet teşkilatı ve yakınları büyük üzüntü yaşadı.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görev yapan 52 yaşındaki polis

Malatya’da görev yapan polis memuru Günay Gülmez, göğüs ağrısı şikayetiyle başvurduğu hastanede geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. 52 yaşındaki Gülmez, uzun yıllardır emniyet teşkilatında görev yapıyordu.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “İl Emniyet Müdürlüğümüz kadrosunda görevli Polis Memuru Günay Gülmez, 10.03.2026 tarihinde göğüs ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede geçirmiş olduğu kalp krizi neticesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etmiştir. Merhum personelimize Allah’tan rahmet, ailesine ve teşkilatımıza başsağlığı ve sabırlar dileriz” ifadelerine yer verildi.

Gülmez’in vefatı, mesai arkadaşları ve sevenleri arasında derin üzüntü oluşturdu. Malatya Emniyet Müdürlüğü personeli ve vatandaşlar, merhumun ailesine destek olmak ve başsağlığı dilemek için taziye ziyaretlerinde bulunuyor.