Darende, son yıllarda kutlanan en yoğun katılımlı bayramını yaşadı. Darende Belediye Başkanı Alican Bozkurt’un davetiyle, Darende Belediye Sosyal Tesisleri’nde yapılan bayramlaşmaya çok yüksek katılım olması sevindirdi.

AHMET ÇAKIR/DARENDE

Ramazan Bayramı tüm ülkede olduğu gibi Darende’de kardeşlik içinde bayram kutlandı. Darende Belediye Sosyal Tesisleri’nde yapılan kutlamalara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. İlçede son yıllarda kutlanan en kalabalık bayramlaşma töreni yapılmış oldu. 

Katılanlara tek tek teşekkür eden Darende Belediye Başkanı Alican Bozkurt, “Yoğun katılım beni mutlu etti. Hepinizin bayramını kutluyorum. Hepinize mutlu ve huzurlu yarınlar diliyorum. Değerli hemşerilerim Darende’miz huzur şehri. Darende’de bundan sonra barış hakim olacak, huzur hakim olacak, insanlık hakim olacak” dedi. 

DOSTLUK, KARDEŞLİK DEVAM ETSİN

Şehrin barış ve kardeşliği seçtiğini belirten Bozkurt, “Bugün siyasi görüşü, düşüncesi ne olursa olsun bayramda bir araya geldiğimiz için canı gönülden teşekkür ediyorum. İşte kardeşlik budur, dostluk budur. Şehrimizi germeden, ayrıştırmadan sağ salim seçimleri bitirdik. Sandıklarda halkımız bundan sonra barış dedi, kardeşlik dedi, dostluk dedi. Ben bu dostluğun barışın devam etmesini arz ediyorum. Tekrardan bayramınızı kutluyor, nice bayramlarda bir araya gelmeyi Allah’tan diliyorum” şeklinde konuştu.

“BELEDİYE BAŞKANIMI KUTLUYORUM”

Katılımın yüksek olmasından dolayı çok mutlu olduğun vurgulayan Darende İlçe kaymakamı Şeref Gülyer, “Büyük katılımınızdan dolayı sizlere ve ev sahibi olan belediye başkanımı kutluyorum. Hayırlı, huzurlu bir ramazan ayı yaşadık. Bu süreçte bir de seçim yaşadık. Seçilen başkan ve muhtarlarıma başarılar diliyorum. Erenler ve Hazeyler huzurunda Ramazan Bayramı’na erişmek ne güzel. Ne mutlu. Ben tekrardan katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyor, bayramınızı kutluyorum” ifadelerini kullandı. 

Siyasi parti başkanları davetten dolayı Belediye Başkanı Bozkurt’a teşekkür etti.

BAYRAMLAŞMAYA KATILANLAR

Darende Belediye Sosyal Tesisleri’nde yapılan bayramlaşmaya Darende Kaymakam Şeref Gülyer, Belediye Başkanı Alican Bozkurt, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.