İYİ  Parti Darende İlçe yöneticileri, 31 Mart yerel seçimlerinde Darende Belediye Başkanı seçilen Alican Bozkurt’a “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

İYİ Parti Darende ilçe yönetimi Darende Belediye Başkanı Alican Bozkurt’u ziyaret ederek, “hayırlı olsun” dileklerinde bulundular. İYİ Parti Darende ilçe başkanı Ahmet Çakır, “31 Mart yerel seçimleri, Darende’de çok güzel geçti ve hiçbir olumsuzluk yaşanmadı Darende huzur içinde bir seçim yaşadı. İnşallah bu sonraki seçimlere örnek olur. Seçimi kazanan Alican Bozkurt başkanımız, İnşallah Darende’mize hayırlı ve kalıcı hizmetler yapacak bundan şüphemiz yok” şeklinde konuştu. 

“AYRIMSIZ HİZMET YAPACAĞIZ”

Rozetini seçildiği gün çıkardığını ve ayrım yapmadan hizmet edeceğini vurgulayan Darende Belediye Başkanı Alican Bozkurt, “Seçimler bitti; çok şükür kazandık ve kazandıktan sonra rozetimizi çıkardık. Seçimden önce projelerimizi açıklamıştık, söz verdiğimiz gibi ayrım yapmadan Darende’ye hizmet edeceğiz. Allah kalıcı ve hayırlı hizmet etmeyi nasip etsin” dedi. Bozkurt, ziyaretinden dolayı İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Çakır ve yönetimine teşekkür etti

Kaynak:www.darendepostasi.com