Eser: Seçimi Büyük Farkla Kazanıyoruz

Yaklaşık 50 gündür seçim çalışması yaptıklarını ve seçimi büyük farkla kazanacaklarını düşündüklerini vurgulayan Eser, “Benim kapım herkese sonuna kadar açık olacak” dedi.

AHMET ÇAKIR/DARENDE

Yeniden Refah Partisi Darende Belediye Başkan adayı Süleyman Eser, seçime 4 gün kala iftardan sonra seçim bürosuna gelen taraftarlarla tek tek ilgileniyor. Süleyman amcalarını görmek isteyen çocukların aileleriyle gelmesi seçim çalışmalarına ayrı bir güzellik katıyor.

“HERKESE KAPIM AÇIK”

“Ben Darende’yi tüm Darendelilerle idare edeceğim. Benim kapım herkese sonuna kadar açık olacak” diyen Eser, “Sekretere danışmadan vatandaş direk benimle görüşebilecek. Geçmişte de bu böyleydi bu dönem de yine aynı olacak. Benim kapım 24 saat açık, beni telefonum 24 saat açık. Darendeli beni denedi gördü. Ben Darendelinin abisiyim, ben Darendelinin belediye başkanıyım, ben Darendelinin doktoru olmak ve 24 saat emirlerinde olmak istiyorum” şeklinde konuştu.

“NİYE ÇALIŞAN ADAMI ÇIKARAYIM?”

Belediye çalışanları çıkarmak gibi bir düşüncesi olmadığını belirten Eser, “Bir de belediye çalışanlarının korkacağı bir durum yok! Belediyede çalışanı kim olursa olsun, kim almış olursa olsun, onlara iş bulunmuş çalışıyorlar ne kadar güzel onları seviyoruz. Onların çalışmalarından yanayız. Ne fark eder ki niye çalışan adamı çıkarayım? Biz de hizmet etmek için insan almayacak mıyız? Onlar da çalışmak için girmişler; çalışsınlar. Ben daha önceki dönem de kimseyi işten çıkarmadım bu tüm Darende bilir” dedi.

“BÜYÜK FARKLA KAZANACAĞIZ”

Yaklaşık 50 gündür seçim çalışması yaptıklarını ve seçimi büyük farkla kazanacaklarını düşündüklerini vurgulayan Eser, “4 Şubat’tan sonra seçim çalışmalarına başladıklarını belirten Süleyman Eser, “Seçim çalışmaları sırasında çok şükür herhangi bir sorun yaşamadık. Halkımız bizi tanıyor. Ve daha önce ne yaptığımızı gördüler. Büyük farkla kazanacağımı düşünüyorum. Çalışmalar son hızıyla son ana kadar devam edecek. Biz bir oy bir oy hesabıyla hareket ediyoruz. Hemşerilerimiz ziyaret ediyoruz. Onların yanında olduğumuzu bir kez daha teyit ediyoruz. Biz gençlerle genç, yaşlılarla yaşlı, oluyoruz. Biz her yaşa uyum içerisindeyiz. Çocuktan da yaşlıdan da gençten de çok şey paylaşılabileceğini düşüyorum. Ben zaten gülmeyi severim. Hayatımda da pozitif düşünürüm” şeklinde konuştu.