Ayvalı’da öğrenciler bowling, badminton, dart, matrak, masa tenisi ve değişik oyunlar oynayarak günün tadını çıkardı. 


AHMET ÇAKIR/DARENDE
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın başlattığı “Merkezim Her Yerde Projesi” kapsamında Ayvalı ilk-orta ve imam hatip ortaokulunda öğrencilerin gelişimine katkıda bulunabilmek için oyunlar oynatıldı.
Orduzu Gençlik Merkezi öğrencileri ve Darende ilçe Spor Müdürlüğü organizasyonunda yapılan etkinlikte okul öğrencileri öğretmenler gözetiminde; akıl-zeka oyunları, bowling, badminton, dart, matrak, masa tenisi oynadı. Yüzlerini boyatmak isteyen öğrencilerin yüzleri boyandı. Oyunlara katılan çocuklar eğlenceli vakitler geçirirken veliler böyle bir etkinliğin düzenlemesi nedeniyle çok mutlu oldu ve emeği geçenlere teşekkür etti. 


ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK
Etkinlikte teşekkür konuşması yapan Ayvalı İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mustafa Kızmaz, böyle etkinliklerin öğrenciler için çok faydalı olduğunu belirtti. Bundan sonra da bu tür etkinlikler vereceklerini belirten Kızmaz, “Bu oyunlar vesilesi ile öğrenciler bedenen ve ruhen daha sağlıklı yetişiyor. Etkinliklerle kendine güven duyan, bireyler yetiştirmek amaçlanmakta” şeklinde konuştu. 
Etkinliklere Orduzu Gençlik Merkezi Müdürü Cengiz Yiğit, Darende İlçe Spor Müdürü Mithat Böke ve veliler katıldı.