Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gazeteci Zafer Şahin: Malatya’da Rekor Konut Hamlesi

Gazeteci Zafer Şahin, X (Twitter) hesabından Malatya’daki son durumu paylaştı. Şehirde 103 bin 505 bağımsız bölümün inşa edildiğini açıklayan Şahin, bu devasa projenin Türkiye’nin gücünün somut bir kanıtı olduğunu vurguladı.

Gazeteci Zafer Şahin, X (Twitter) hesabından Malatya'daki son durumu paylaştı.

Gazeteci Zafer Şahin, depremin yaralarını saran Malatya’daki inşaat hızını X hesabından duyurdu: “Türkiye’nin gücünün somut kanıtı.”

Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen illerden biri olan Malatya’da yeniden yapılanma çalışmaları tarihi bir hızla devam ediyor. Gazeteci Zafer Şahin, sosyal medya (X/Twitter) hesabından yaptığı son paylaşımda, kentteki devasa inşaat seferberliğinin boyutlarını gözler önüne serdi.

103 BİN 505 Bağımsız Bölüm İnşa Ediliyor

Şahin, Malatya’da yapımı süren konut sayısına dikkat çekerek, “Dile kolay… Tam 103 bin 505 bağımsız bölüm inşa ediliyor bu kentte…” ifadelerini kullandı. Bu sayının, deprem sonrası toparlanma sürecinin büyüklüğünü ve kararlılığını gösterdiğini belirtti.

“Türkiye Gücünü Kanıtladı”

Malatya’daki bu projeyi “devasa” olarak nitelendiren Zafer Şahin, dünyanın bu çapta bir yükün altından kalkabilecek devlet sayısının oldukça sınırlı olduğunu vurguladı. Şahin, Türkiye’nin bu büyük konut projesini başarıyla yürüterek, afet sonrası toparlanma ve kalkınma kapasitesini tüm dünyaya kanıtladığını sözlerine ekledi.