Malatya’nın Doğanşehir ilçesine bağlı Erkenek Mahallesi’nde aşırı kar yağışı ve şiddetli tipi hayatı olumsuz etkiledi. Yoğun hava koşulları nedeniyle konteyner kent yolunda bulunan bir elektrik direği devrildi.
Konteyner Kent Yolunda Ulaşım Aksadı
Gece saatlerinde etkisini artıran kar yağışı ve tipi sonrası devrilen elektrik direği, konteyner kent yolunda kısa süreli ulaşım aksaklıklarına neden oldu. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen ekipler, yol güvenliğini sağlayarak gerekli önlemleri aldı.
Ekipler Onarım Çalışmasına Başladı
Elektrik dağıtım ekiplerinin devrilen direkle ilgili onarım ve güvenlik çalışmalarına başladığı öğrenildi. Yetkililer, olayda herhangi bir can kaybı ya da yaralanmanın yaşanmadığını açıkladı. Bölgede olumsuz hava koşullarının devam ettiği belirtilirken, vatandaşlara dikkatli ve tedbirli olmaları yönünde uyarı yapıldı.
