Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cansız Manken ile İntihar Girişimi

Malatya’da 7 katlı ağır hasarlı binanın yıkım kararına ihtiraz eden

Malatya’da 7 katlı ağır hasarlı binanın yıkım kararına ihtiraz eden apartman sakini bir kadın, çıktığı teras katın demir ayaklarına astığı cansız mankenle intihar girişiminde bulundu.

Olay, 15.00 sıralarında Yeşilyurt ilçesi Fahri Kayahan Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 6 Şubat 2023 depremlerinde ikamet ettiği 7 katlı ağır hasarlı binanın yıkım kararına ihtiraz eden apartman sakini bir kadın, çıktığı teras katın demir ayaklarına bağladığı cansız mankeni sarkıtarak ve zaman zaman kendisinide aşşağı sarkıtarak intihar edeceği şüphesi uyandırdı.

İhbar üzerine bölgeye polis, sağlık, itfaiye ile UMKE ekipleri sevk edilirken bulvar tek yönlü trafiğe kapatıldı. İkna çabalarına olumsuz yanıt veren ve zaman zaman kendini aşağı sarkıtan kadın, Bina balkonuna astığı oyuncaklar ve çatıya astığı cansız manken  ile çevredekilerin ilgisini çekip sesini duyurmaya çalışan kadın daha sonra Asayiş Şube ekiplerince bulunduğu yerden alınarak önce hastaneye ardından da polis merkezine götürüldü.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

oyuncakintihar