Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çakır ve Akıncı Ailelerinin Mutlu Günü

Malatya’nın Darende ilçesinden gazeteci Ahmet Çakır ile gazeteci Fadima Akıncı, 28 Ağustos günü Malatya Büyükşehir Belediyesi Nikah Sarayı’nda düzenlenen törenle evlendi.

Malatya’nın Darende ilçesinden gazeteci Ahmet Çakır ile gazeteci Fadima Akıncı,

Darendeli Gazeteciler Dünyaevine Girdi

Malatya’nın Darende ilçesinden gazeteci Ahmet Çakır ile gazeteci Fadima Akıncı, 28 Ağustos günü Malatya Büyükşehir Belediyesi Nikah Sarayı’nda düzenlenen törenle evlendi.

Darende Postası haber sitesinin imtiyaz sahibi ve Malatyapencere.com’un Darende temsilcisi olan Ahmet Çakır, yine kendisi gibi basın camiasında görev yapan gazeteci Fadima Akıncı ile hayatını birleştirdi.

Nikah, Malatya Büyükşehir Belediyesi Nikah Sarayı’nda gerçekleştirildi. Ailelerin, dostlarının ve meslektaşlarının katıldığı nikâh töreninde çiftin mutluluğu dikkat çekti.

Basın camiasından tebrik yağdı

Darendeli gazetecilerin evliliği, meslektaşları tarafından büyük sevinçle karşılandı. Nikâh sonrası genç çifti tebrik eden davetliler, Çakır ve Akıncı’ya ömür boyu mutluluk dileklerinde bulundu.