Nicer Hotel Voleybol Takımı Fırtına Gibi: Beşte Beşle Zirvede.
Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Kadınlar 2. Lig 5. hafta mücadelesinde, Malatya Nicer Hotel Voleybol Takımı ile Malatya Voleybol takımı karşı karşıya geldi. Malatya Spor Salonu’nda oynanan müsabakayı Nicer Hotel, rakibine set vermeden 3-0 kazanarak ligdeki 5. galibiyetini elde etti.
Set sonuçları:
25-15, 25-10, 25-18
Baştan sona üstün bir oyun sergileyen Nicer Hotel, güçlü savunması ve etkili hücumlarıyla mücadeleyi domine etti.
Maç sonrası açıklamalarda bulunan Nicer Hotel Antrenörü Sezai Gültek, “Malatyalı voleybolseverlere güzel bir maç izlettiğimizi düşünüyorum. Geçen yıl altyapıdan yetiştirdiğimiz oyuncularımızı A takıma dahil ettik. Dış transferlerle de güçlü bir kadro oluşturduk. Bu başarıda tüm sporcularımızın büyük emeği var. Kulüp Başkanımız Mesut Karabulut ve Sportif Koordinatörümüz Hülya Berktaş’a verdikleri destek için teşekkür ediyorum” dedi.
Kulüp Başkanı Mesut Karabulut ise, “Beşinci haftadayız ve beşte beş yaptık. Üstelik hiçbir maçta set vermedik. Hedefimiz kalan 22 maçımızı da kazanarak grup birincisi olarak play-off’lara katılmak. Malatya’yı en iyi şekilde temsil etmek için çalışıyoruz. İnşallah daha büyük başarılara imza atacağız” ifadelerini kullandı.
Sportif Koordinatör Hülya Berktaş da duygularını şu sözlerle dile getirdi:
“Kazandığımız için çok mutluyuz. Malatya’mızın takımıyla oynadık, onlar da bizim kardeş takımımız. Beş maçta beş galibiyet aldık. Hedefimiz grup birinciliğini sürdürmek. Bize sınırsız destek veren Kulüp Başkanımız Mesut Karabulut’a teşekkür ediyorum. Oyuncularımızı tek tek kutluyorum.”
Nicer Hotel Voleybol Takımı, aldığı bu sonuçla TVF 2. Lig’de namağlup liderliğini sürdürerek şampiyonluk yolunda önemli bir adım attı.








