Battalgazi Belediyesi, Polis Haftası dolayısıyla emniyet teşkilatı mensupları ile şehit ve gazi ailelerine yönelik sosyal destek uygulamasını hayata geçirdi.
Bayram Taşkın talimatları doğrultusunda alınan kararla, belediyeye ait sosyal tesislerde sunulan havuz, hamam, fitness, sauna ve benzeri hizmetlerin 7-17 Nisan tarihleri arasında ücretsiz olacağı bildirildi.
Emniyet Teşkilatı Vazife Malulleri ve Şehit Aileleri Vakfı Malatya İl Başkanı Zeynal Selağzı ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Taşkın’ı ziyaret ederek alınan karar dolayısıyla teşekkür etti.
Selağzı, uygulamanın yalnızca bir sosyal hizmet olmadığını, aynı zamanda vefa, birlik ve beraberlik duygusunu güçlendiren önemli bir adım olduğunu ifade etti.
Yetkililer, söz konusu desteğin emniyet personeli ile şehit aileleri ve gaziler için moral kaynağı olmasının yanı sıra toplumsal dayanışmayı da güçlendireceğini belirtti.
