Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Taşkın Kar Mesaisini Sahada Takip Etti

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, kar yağışı öncesinde Afet Koordinasyon Merkezi’nde hazırlıkları inceledi, yağışın başlamasıyla birlikte sahada görev yapan ekipleri ziyaret etti.

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, kar yağışı öncesinde Afet Koordinasyon

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, kar yağışı öncesinde sabah saat 06.00’da Afet Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret ederek ilçe genelinde yürütülen hazırlıkları ve saha planlamasını yerinde inceledi. Başkan Taşkın, merkezdeki incelemelerinin ardından karla mücadele çalışmalarının sürdüğü bölgelere geçerek sahadaki ekiplerle bir araya geldi.

Kar yağışının başlamasıyla birlikte saha ziyaretlerini sürdüren Başkan Taşkın; Merkez Beydağı, Başharık/Dört Çeşme Tuz Depolama Alanı, Yamaç Mahallesi, Fırat Mahallesi, Çöşnük Mahallesi ve İnderesi TOKİ bölgelerinde yürütülen çalışmaları yerinde takip etti. Özellikle dik yokuşlu ve engebeli yapıya sahip mahallelerde tuzlama ve kar küreme çalışmalarının öncelikli olarak sürdürüldüğü belirtildi.

Sahada görev yapan ekiplerin koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Başkan Taşkın, vatandaşların günlük yaşamının olumsuz etkilenmemesi için tüm ekiplerin teyakkuz halinde olduğunu vurguladı.

Başkan Taşkın, saha incelemelerinin ardından Eski Malatya’da bulunan Makine İkmal Müdürlüğü’nü de ziyaret ederek, tuzlama, kar küreme ve kepçe araçlarının bakım ve hazırlık çalışmalarını yürüten personelle görüştü. Battalgazi Belediyesi ekiplerinin, hava koşullarına bağlı olarak ilçe genelindeki karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü bildirildi.