Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Seddar Yavuz’dan Emekliler Haftası Mesajı

Malatya Valisi Seddar Yavuz, 28 Haziran-4 Temmuz Emekliler Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajda, uzun yıllar emek vererek ülkenin kalkınmasına katkı sağlayan emeklilere teşekkür etti.

Malatya Valisi Seddar Yavuz, 28 Haziran-4 Temmuz Emekliler Haftası dolayısıyla

Emekliliğin, uzun ve özverili bir çalışma hayatının ardından elde edilen önemli bir kazanım olduğunu belirten Vali Yavuz, bu dönemin aynı zamanda bilgi, tecrübe ve birikimlerin gelecek nesillere aktarıldığı kıymetli bir süreç olduğunu ifade etti.

Emeklilerin sahip oldukları tecrübelerle toplumun ortak hafızasını oluşturduğunu vurgulayan Yavuz, birlik ve beraberliğin güçlenmesine önemli katkılar sunduklarını belirtti.

Devletin emeklilerin yaşam standartlarının yükseltilmesi, sosyal ve ekonomik refahlarının artırılması amacıyla çalışmalarını kararlılıkla sürdürdüğünü kaydeden Vali Yavuz, Malatya’da da emeklilerin huzurlu, sağlıklı ve güvenli bir yaşam sürmeleri için gerekli çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

Vali Seddar Yavuz, mesajını şu sözlerle tamamladı:

“Bu duygu ve düşüncelerle Emekliler Haftası’nı kutluyor, ülkemize hizmet etmiş tüm emeklilerimize sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyor, kendilerine şükranlarımı sunuyorum.”