Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Darende’de Dev Yılanlar Kamerada

Malatya’nın Darende ilçesinde Tohma Çayı üzerindeki köprünün altında görüntülenen büyük yılanlar vatandaşlarda kısa süreli paniğe neden oldu. Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüler bölgede dikkat çekti.

Malatya’nın Darende ilçesinde Tohma Çayı üzerindeki köprünün altında görüntülenen büyük

Malatya’nın Darende ilçesinde Tohma Çayı üzerindeki köprünün altında görüntülenen büyük yılanlar, çevrede bulunan vatandaşlarda kısa süreli tedirginliğe neden oldu.

İlçe terminali yakınlarında bulunan köprünün alt kısmında fark edilen yılanlar, vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntülerde birden fazla yılanın çay kenarında ve kayalık alanlarda hareket ettiği görüldü.

Cep Telefonlarıyla Kayıt Altına Alındı

Köprü altında hareket eden yılanları fark eden vatandaşlar, yaşanan anları cep telefonlarıyla kayıt altına aldı. Sosyal medyada da paylaşılan görüntüler kısa sürede ilgi gördü.

Yılanların oldukça büyük ve uzun olmaları nedeniyle çevrede bulunan vatandaşlar kısa süreli endişe yaşarken, bazı vatandaşlar bölgeden uzaklaşmayı tercih etti.

 Sıcak Havalarla Birlikte Görülme Sıklığı Arttı

Vatandaşlar, yaz mevsiminin etkisini göstermesiyle birlikte bölgede yılanların daha sık görülmeye başladığını belirtti. Özellikle su kenarları ve kayalık alanlarda yılanların ortaya çıkmasının doğal bir durum olduğunu ifade eden vatandaşlar, yine de dikkatli olunması gerektiğini söyledi.

Yetkililerden Uyarı

Yetkililer, yılanlarla karşılaşılması halinde vatandaşların kesinlikle müdahale etmemesi gerektiğini hatırlatarak, durumun ilgili kurumlara bildirilmesini tavsiye etti.

Uzmanlar ise yılanların doğal yaşamın bir parçası olduğunu belirterek, özellikle sıcak havalarda açık alanlarda ve su kenarlarında daha dikkatli hareket edilmesi gerektiğine dikkat çekiyor.