8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Kadın Liderler Kulübü tarafından Ankara’da özel bir iftar programı düzenlendi. Ankara’daki bir otelde gerçekleştirilen organizasyon, yalnızca kadın üyelerin katılımıyla anlamlı bir buluşmaya dönüştü.
Kadın dayanışmasını güçlendirmeyi amaçlayan iftar programı, farklı alanlarda başarı elde etmiş kadınlar ile desteklenmesi gereken ihtiyaç sahibi kadınları aynı sofrada buluşturdu.
Kadın Dayanışması Aynı Sofrada Buluştu
Mertsan A.Ş. ve Vedat Ertem’in sponsorluğunda gerçekleştirilen programda, kadınların birbirine destek olduğu güçlü bir dayanışma ortamı oluştu. Katılımcılar, Ramazan ayının manevi atmosferinde bir araya gelerek hem iftar yaptı hem de kadınların sosyal ve ekonomik hayattaki rolü üzerine sohbet etti.
Anlamlı Gecede Özel Hediye
Gece, Türk-Rus İş Adamları Derneği Başkan Yardımcısı Bensu Pınar Aktel’in Kadın Liderler Kulübü adına kulüp başkanı Kıvılcım Kalay’a takdim ettiği hediye ile taçlandı. Bu özel an, davetliler tarafından büyük ilgi gördü.

Yeni Projeler İçin İlk Adım
Kadın Liderler Kulübü yetkilileri, kadınların görünürlüğünü artıran ve yeni fırsatlar sunan projeler üretmeye devam edeceklerini belirtti.
Kadınların birbirini güçlendirdiği bu anlamlı buluşmanın, ilerleyen dönemde hayata geçirilecek yeni sosyal projeler için de önemli bir başlangıç olduğu ifade edildi.
Haber Selçuk AKA
