Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TOKİ Deprem Konutlarındaki Camiler Ramazan Ayına Yetiştirilecek

Seddar Yavuz, Malatya’da Orduzu Bahçebaşı 6. Etap ve Çamurlu TOKİ Deprem Konutları’nda ikamet edecek vatandaşlar için inşa edilen camilerin Ramazan ayına yetiştirilmesi amacıyla çalışmaların sürdüğünü açıkladı. Yeni yerleşim alanlarında ibadethanelerin tamamlanmasına öncelik verildiği belirtildi.

Seddar Yavuz, Malatya’da Orduzu Bahçebaşı 6. Etap ve Çamurlu TOKİ

Malatya Valisi Seddar Yavuz, deprem sonrası inşa edilen konut alanlarında yürütülen çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu. Orduzu Bahçebaşı 6. Etap ve Çamurlu TOKİ Deprem Konutları’nda yapılmakta olan camilerin Ramazan ayına yetiştirilmesi için yoğun bir çalışma yürütüldüğünü ifade etti.

19 Şubat’ta başlayacak Ramazan ayı öncesinde hazırlıkların hız kazandığını belirten Vali Yavuz, özellikle yeni yerleşim bölgelerinde vatandaşların ibadetlerini rahatça yerine getirebilmeleri için ibadethanelerin tamamlanmasına öncelik verdiklerini söyledi.

TOKİ Konutlarında Çalışmalar Hızlandı

Deprem sonrası şehrin çeperlerinde, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilen konut alanlarında yaşayan vatandaşların teravih namazlarını rahatlıkla kılabilmeleri amacıyla cami yapım çalışmalarının hızlandırıldığı bildirildi.

Yetkililer, inşaat ve çevre düzenleme çalışmalarının Ramazan ayına kadar tamamlanması için ekiplerin aralıksız şekilde sahada görev yaptığını kaydetti.

Vali Yavuz’dan TOKİ’ye Teşekkür

Süreçte emeği geçen kurumlara teşekkür eden Vali Yavuz, “TOKİ Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın manevi ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Yavuz, deprem konutlarında yaşamın her yönüyle normale dönmesi için sosyal ve dini alanların da büyük önem taşıdığını vurguladı.

Camiler Ramazan’a Hazır Hale Getirilecek

Yetkililer, Orduzu Bahçebaşı ve Çamurlu bölgelerindeki camilerin Ramazan ayına kadar ibadete hazır hale getirilmesi için çalışmaların kesintisiz devam ettiğini belirtti. Tamamlanacak camilerin, bölgede yaşayan vatandaşlara önemli bir kolaylık sağlaması bekleniyor.