Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Doğanşehir’de Kar Çökertti: Trafik Denetleme İstasyonu Sundurması Yıkıldı

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle trafik denetleme istasyonu önündeki sundurmanın çökmesi sonucu park halindeki emniyet araçlarında maddi hasar oluştu, olayda yaralanan olmadı.

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle trafik denetleme istasyonu

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı, kamu hizmet binalarında hasara neden oldu. Doğanşehir Sürgü Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği hizmet binası önünde bulunan sundurma, artan kar yükü nedeniyle taşıyıcı kapasitesini aşarak çöktü.

Emniyet Araçlarında Maddi Hasar
Sundurmanın çökmesiyle birlikte altında park halinde bulunan emniyet araçlarında maddi hasar meydana geldi. Olayda ilk belirlemelere göre herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığı bildirildi.

İnceleme ve Güvenlik Önlemleri
İhbar üzerine ilgili ekipler bölgede inceleme ve hasar tespit çalışmalarına başladı. Olası risklere karşı çevrede güvenlik önlemleri artırılırken, yetkililer olumsuz hava koşullarının devam etmesi nedeniyle vatandaşlar ve sürücüler için dikkatli ve tedbirli olunması çağrısında bulundu.