Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Malatya Derbisinde Nicer Hotel Fırtınası: 3-0’lık Net Galibiyet!

Voleybol Kadınlar 2. Ligi 16. Grup’taki Malatya derbisinde Nicer Hotel Voleybol, 91.000 Dev’i 3-0 mağlup ederek play-off yolunda önemli bir adım attı. Kulüp Başkanı Mesut Karabulut, hedeflerinin Sultanlar Ligi olduğunu açıkladı.

Voleybol Kadınlar 2. Ligi 16. Grup’taki Malatya derbisinde Nicer Hotel

Malatya Derbisi Nicer Hotel’in! Play-Off İddiası Güçlendi

Voleybol Kadınlar 2. Ligi 16. Grup 12. hafta karşılaşmasında Malatya’nın iki güçlü temsilcisi Nicer Hotel Voleybol ile 91.000 Dev, Malatya Spor Salonu’nda büyük ilgi gören bir derbide karşı karşıya geldi.

Maç boyunca üstün bir performans sergileyen Nicer Hotel Voleybol, rakibini setlerde 25-7, 25-10 ve 25-16’lık skorlarla 3-0 yenerek haftayı kritik bir galibiyetle kapattı. Bu sonuçla Nicer Hotel, üst sıralardaki yerini sağlamlaştırarak play-off yarışında avantaj elde etti.

Başarı Mesajları ve Büyük Hedefler

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Nicer Hotel cephesi, hem mevcut performanslarından duydukları memnuniyeti dile getirdi hem de kulübün büyük hedeflerini paylaştı:

  • Antrenör Selçuk Duman: Takımın başarılı grafiğinden memnun olduğunu belirterek, “Amacımız play-off’a kalmak, ardından ritmimizi daha da yukarı çıkararak daha büyük başarılar elde etmek.” dedi.

  • Takım Kaptanı Selinay Karabulut: Malatya’daki voleybol ortamının çok güzel ve motive edici olduğunu vurguladı.

  • Kulüp Başkanı Mesut Karabulut: Kulübün uzun vadeli hedeflerini açıklayarak, “Önümüzdeki yıl Birinci Lig için çok güzel bir takım oluşturacağız ve inşallah birinci lige çıkacağız. Ardından Sultanlar Ligi hedefimiz var. Malatya’yı voleybolun şehri yapmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Nicer Hotel Voleybol, derbiden aldığı net galibiyetle hem bu sezonki play-off iddiasını güçlendirdi hem de gelecek yıllara dair iddialı hedeflerinin güçlü bir mesajını verdi.