Acil Sağlık Hizmetleri Haftası dolayısıyla Doğanşehir’de görev yapan 112 Acil Sağlık ekipleri, Doğanşehir Kaymakamı Ahmet Fatih Sungur’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Gerçekleştirilen ziyarette, ilçede sunulan acil sağlık hizmetlerinin mevcut kapasitesi, ekiplerin sahadaki görev süreçleri ve hizmet kalitesinin daha da yükseltilmesine yönelik görüş alışverişi yapıldı. Ekiplerin özellikle yoğun dönemlerde gösterdiği özveri ve sahadaki koordinasyon çalışmaları da değerlendirildi.
Kaymakam Ahmet Fatih Sungur, kritik ve hızlı müdahale gerektiren görevlerde kesintisiz şekilde hizmet veren tüm 112 personeline teşekkür ederek, Acil Sağlık Hizmetleri Haftası’nı kutladı. Sungur, 112 ekiplerinin çalışmalarının Doğanşehir açısından hayati önem taşıdığını vurgulayarak, desteklerinin devam edeceğini ifade etti.
