Malatya’da kış mevsiminin etkisini göstermesiyle birlikte, ihtiyaç sahibi yetim çocuklar için harekete geçen Malatya Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, vatandaşlardan yakacak desteği çağrısında bulundu.
Dernek Başkanı İhsan Çolak, soğuk günlerin özellikle yetim ve ihtiyaç sahibi aileler için zor geçtiğini belirterek, “Malatya’da kış kendini hissettirmeye başladı. Odun ve kömür gibi yakacak ihtiyaçları için bize ulaşan aileler var. Ne yapabiliriz diye düşünürken siz değerli dostlarımız aklımıza geldiniz” dedi.
Çolak, hayırseverlerin desteğiyle ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmayı hedeflediklerini ifade ederek, “Siz de yetim çocuklarımızın bu kışı sıcak bir yuva ortamında geçirmelerine katkıda bulunabilirsiniz. Küçük bir destek, bir evin ısınmasına vesile olabilir” çağrısında bulundu.
Malatya Yetimler Kervanı, şehir genelinde yürüttüğü yardım faaliyetleriyle yetim ve ihtiyaç sahibi ailelerin temel ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.
