Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Malatya’da Şantiyede Feci Kaza: İşçi Ağır Yaralandı

Battalgazi’deki şantiye alanında çalışan bir işçi, kepçe ile duvar arasında sıkışarak ağır yaralandı. Aynı bölgede geçtiğimiz günlerde de bir işçi hayatını kaybetmişti.

Battalgazi’deki şantiye alanında çalışan bir işçi, kepçe ile duvar arasında

Malatya’nın Battalgazi ilçesine bağlı Dabakhane Mahallesi’nde bulunan Bakırcılar Çarşısı şantiye alanında meydana gelen iş kazasında bir işçi ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, saat 13.30 sıralarında yaşanan olayda şantiye alanında çalışan R.C. isimli işçi, binanın 5’inci katında yükleme yapıldığı sırada kepçe ile duvar arasına sıkıştı. Ağır yaralanan işçi, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

R.C.’nin hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Öte yandan, aynı bölgede geçtiğimiz günlerde altyapı çalışması sırasında bir işçi toprak altında kalarak hayatını kaybetmişti.